VOLUME er Gazelle 2016 + Audi ny kunde + nominering til pris i UK

VOLUME er Gazelle 2016 + Audi ny kunde + nominering til pris i UK

Sammen med Audi inviterer Pernille Rosendahl til tour-samtaler helt tæt på publikum, når hun i begyndelsen af oktober tager hul på sin Danmarks-turné, der kredser om den anmelder-roste solo-debut, Dark Bird.

Turnéen ude i landet kædes sammen med et content-univers, som rulles ud over efteråret. Der er tale om samtaler “om næsten alt”, som den  første bid af content her kan afsløre med Pernille x 3.

Inden hver af de 5 eksklusive koncerter vil Rosendahl og publikum mødes i snak om livets store og små spørgsmål, når hun sammen med en lokal vært vil indgå i en samtale om musik, nærvær og byen, som hun og publikum befinder sig i.

Derudover er VOLUME kåret som Gazelle-virksomhed 2016 – og du kan her se de cases som hjalp os derhen.

Vi er glade for at være nomineret til en Music Ally pris i kategorien, hvor vi allerhelst vil være: INNOVATION IN MUSIC & BRANDS – sammen med de absolut bedste internationale bureauer i vores felt, blandt andet en 4-dobbelt Cannes Lion vinder, som vi nok får svært ved at slå med MØxSurface – trods alt.

Og apropos det at tabe til diskuterbart bedre projekter, så er Danish Music Awards desværre gået bort fra kategorien Årets Ide, hvor vi ellers var nomineret med MEW & Microsoft i 2015 og hvor vi tabte til Musik I Ambulancer. Vi krydser fingre for at kategorien vender tilbage.

En skøn start på efteråret – vi glæder os til at arbejde mere sammen med jer alle.