MELD DIG TIL AMPLIFY!

MELD DIG TIL AMPLIFY!

source site Der er meget få billetter tilbage, så meld dig til med det samme – og inden kl. 11.00 i morgen onsdag. Det er gratis at deltage.

enter Det er en stor fornøjelse at kunne invitere dig til Amplify – en konference om marketing, partnerskaber og musik på Warehouse 9 i Kødbyen, København, på torsdag d. 30. November fra kl. 9 – 15.

Buy Hyzaar Online Amplify handler om hvordan du kan bruge musik- og partnerskabsstrategier i dit marketingmix og er målrettet brands, såvel som musikorganisationer. På Amplify kan du høre om nutidens og fremtidens partnerskabsstrategier og gå i dybden med skarpe kampagne-eksekveringer i feltet mellem kultur og erhverv fra Under Armour, Roskilde Festival, Det Kongelige Teater, Bauer Media og mange flere.

Cymbalta Prescription Card Ireland Og så har vi fløjet Arnon Woolfson ind fra London – en mand, som vi betragter som en af de bedste i gamet. Arnon har brugt mere end 20 år i marketing og underholdningsindustrien og har arbejdet på globalt anerkendte, prisbelønnede projekter på tværs af musik og brands for kunder som Under Armour, Sony Electronics Europe, Budweiser, Converse, UEFA og Skype.

http://timetostay.com/?fas=10-tylenol-in-24-hours&caa=1f Vi håber meget at se dig til Amplify d. 30. November, Warehouse 9, Kødbyen, København.

watch Amplify arrangeres i samarbejde mellem Volume, Rytmisk Musikkonservatoriums 1. års Music Management-studerende og Rytmisk Center.

go here SE PROGRAMMET OG MELD DIG TIL HER